Home Speltyper > Bästa sportspelen på nätet
Bästa sportspelen på nätet

Bästa sportspelen på nätet

Sportspel är en genre som alltid varit populär och säljer riktigt bra när de nya lanseringarna släpps. Idag finns det dock ett stort antal spel som är baserade på sport så det kan vara lite svårt att hänga med i svängarna och veta vilket man ska införskaffa. Sportspel finns i alla dess möjliga former med allt från realism till nya galna varianter. Vi har här listat de bästa sportspelen du kan spela på nätet.

När du ska välja ett sportspel så är det viktigt att ta reda på vad du är ute efter. Föredrar du sportspel som är skapade för att vara så realistiska som möjligt eller helt enkelt motsatsen där du spelar fotboll genom att styra en bil. Det finns många alternativ att välja mellan idag. Vi har därför skapat denna lista på de 5 bästa sportspelen du bara inte får missa!

FIFA

FIFA är ett spel som är baserat på fotboll. I detta spelet har man försökt att skapa en så realistisk upplevelse man kan komma i den virtuella världen. Spelet lanserar nya upplagor varje år där man uppdaterar tekniken samt alla ändringar som sker i de olika lagen under året. Man har med detta spelet försökt skapa en bra spelupplevelse med allt från rörelserna i spelet till upplägget av spelvinklar.

FIFA är världens populäraste fotbollsspel där man har lyckats komma så nära riktigt fotbollskänsla som möjligt. Vid skapandet av spelet har man använt sig utav riktiga fotbollsspelare med rörelsesensorer på sig för att skapa så verkliga rörelser som möjligt i spelet. Allt från spelarnas rörelser till fysiken är av allra högsta klass. FIFA är bland de största spelen som finns på spelmarknaden. Spelet finns tillgängligt via konsoler och datorn. Det går även att spela online.

Madden NFL

Madden NFL är en Tv- och datorspelserie som är baserat på sporten amerikansk fotboll. Första spelet släpptes redan 1993 och är tillägnat den legendariska tränaren John Madden som nådde stora framgångar under sin karriär som tränare. Spelet är utvecklat utav EA sports i samarbete med Electronic Artis. Spelet har fått stor popularitet, speciellt i USA där sporten är betydligt populärare än i Sverige, där spelet inte får like stor uppståndelse.

Madden NFL lanseras i nya utgåvor årligen där man förbättrar speltekniken och uppdaterar lagen efter att lagen har gjort sina byten av spelare. Spelet följer samma tema som sporten, den enda skillnaden är att du som spelar styr alla karaktärerna i spelet. Spelet fungerar precis som sporten och man har lagt ner stora resurser på att göra rörelser och fysiken i spelet så realistisk som möjligt. Spelet går att spela på nätet via deras servrar.

EA Sports UFC

EA Sports UFC är ett spel där du utöver sporten UFC. Spelet är baserat på den fighting-liga som utspelar sig i USA där deltagarna slåss mot varandra under kontrollerade former. Det som gör UFC intressant är att man får i denna sport använda vilken form av kampsport som helst för att besegra sin motståndare. Sporten har fått stor uppståndelse på senare år och där har även spelet fått ett uppsving.

Spelet är utvecklat av EA Canada och Skybox Labs. Spelet släpps i en ny upplaga varje år där man uppdaterar vilka fighters som är aktuella att ha med i spelet. Spelet går ut på att du väljer en av de aktuella deltagarna i sporten och sedan försöker vinna på poäng eller genom att knocka din motståndare. Spelet är realistiskt där man lyckats skapa en bra känsla när man spelar.

NBA 2k18

NBA 2k18 är ett basketspel som är baserat på basketligan NBA som äger rum i USA. Spelet går ut på samma sak som sporten basket. Du kan välja mellan de senaste uppdaterade lagen i ligan och spela i olika format. Spelet är realistiskt och har en välgjord trovärdig fysik i spelet. Spelet går att spela online eller upp till fyra spelare på samma spelkonsol. Spelet släpps i nya uppdaterade upplagor årligen.

Rocket League

Rocket League är ett lite annorlunda sportspel till skillnad från övriga spel på listan. Spelet består av en sport som är påhittad. Spelet går ut på att varje deltagare har en bil och befinner sig inne på en stor arena med mål på vardera sida. Sporten påminner om fotboll fast med bilar istället. Det gäller att försöka knuffa in den stora bollen i motståndarens mål med hjälp av bilden som du styr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *