Home Onlinespel > Fånga vackra fjärilar i NetEnts Butterfly Staxx
Fånga vackra fjärilar i NetEnts Butterfly Staxx

Fånga vackra fjärilar i NetEnts Butterfly Staxx

När vi hör namnet NetEnt så har vi kommit att lära oss att associera det namnet med kvalité och roliga spelautomater. Tyvärr så verkar det som att de sparar ganska mycket på krutet när de lanserade Butterfly Staxx. Men självklart är det ett spel som fungerar till viss mån och många kommer gilla det med deras fina grafik och chans till stora vinster. Ljudeffekterna är inte det bästa vi har fått höra under våra dagar men det det kommer garanterat ge lite ljus några få sommarkvällar.

Hur spelar jag Butterfly Staxx?

Som många andra spelautomater från NetEnt och överlag så finns det chans att antingen satsa väldigt stort eller ta det lugnt, eller mitt emellan om det är så du gillar att spela. Denna spelautomat har fem hjul på fyra rader med hela 40 fasta vinstlinjer. Du kan välja att spela för €0.20 och upp till en hisnande €400 per snurr och detta ger dig chansen att faktiskt spela för exakt hur mycket du känner att det är värt. När du väl valt hur mycket du är redo att satsa per snurr så är det bara att köra på och hoppas att fjärilarna landar på din axel.

Symbolerna och bonusfunktionerna att leta efter

När det kommer till att leta efter de stora vinsterna så finns det specifika symboler du ska leta efter. Den enda riktiga bonusfunktion under grundspelet och den aktiveras utav självlysande fjärilar och dessa dyker gärna upp och täcker ett helt hjul. När du lyckas få ett helt hjul av dessa fjärilarna så kommer du automatiskt få ett gratis spinn och du kommer märka att fjärilarna kommer förflytta sig längst till vänster inför varje ny snurr som du får. Under detta läget så kan du landa på mer fjärilar och dessa kommer automatiskt flyga till vänster och försöka aktivera mer och mer omspel. Värt att nämna är också att det är dessa fjärilar som betalar ut stora vinster och i kombination med att du får massa respins så finns chansen att du får en ökad chans till att kamma hem de stora vinsterna. Men de största vinsterna att hämta finns självklart på bonusspelet.

Scattersymbolen som du ska leta efter tar form av en lila lotusblomma. Om du lyckas landa minst tre av dessa någonstans på spelplanen kommer du aktivera free spins läget, alltså så behöver dessa blommor inte landa på en vinstlinje utan aktiveras när du får tre eller fler oavsett. När detta händer så får du antingen fem, sex eller sju free spins beroende på hur många lotusblommor du lyckas landa. När du väl aktiverar detta läget kommer det bara landa kokonger som symboler och dessa vill senare utvecklas till olika symboler. Och även i detta läget kommer alla fjärilar som kokongerna blir flyga så långt till vänster som de kan.

Ingen klassiker som kommer fastna

Om man ska summera NetEnts Butterfly Staxx så är det ett väldigt simpelt spel. Spelet i sig ger dig en avslappnad och lugnande känsla som kan vara en nödvändig isbrytare mot de andra hektiska spelen. Även om du har turen med dig och lyckas landa på den största utbetalningen så känns inte denna spelautomaten så genomtänkt. Det visuella är dock välkommet men när vi tänker på vad NetEnt har producerat innan så förväntade man sig väldigt mycket mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *