Home Onlinespel > Ödsla inte värdefull tid på spelautomater som inte levererar
Ödsla inte värdefull tid på spelautomater som inte levererar

Ödsla inte värdefull tid på spelautomater som inte levererar

Om du är en av de personerna som har en hobby som inkluderar att spela på onlinekasino så kan vi lova att du har vi flertalet tillfällen svurit åt en spelautomat och sedan aldrig återvänt till den. Detta är något som flertalet människor upplever och man kan börja undra varför detta uppstår. Svaret är egentligen ganska simpelt och det är att det finns så många olika spelautomater på marknaden i dagsläget att många tenderar att falla kort. I denna artikeln kommer vi lista de 10 spelautomater som vi anser vara tidlösa och som nästan alltid levererar en spelupplevelse man vill återuppleva igen och igen.

lista på slots

Topp 10 bästa spelautomaterna att testa under året 2018

För att inte ödsla pengar och dyrbar tid så ger vi dig en snabb summering av de olika spelautomaterna och roliga funktioner.

  • Gonzo’s Quest av NetEnt – Denna spelautomaten har några år på nacken men har verkligen nästlat sig in i spelarnas hjärtan. Den har en vanlig spelplan på 5×3 och 20 vinstlinjer. Har du tur nog så kan du utforska den glömda staden av guld och försöka ta med dig skatter hem!
  • Dead or Alive av NetEnt – Utspelar sig i vilda västern-tema och har massor av roliga funktioner. Den har en vanlig 5×3 spelplan och 9 vinstlinjer men ger dig funktioner som en chans att få 49 000x din insats, free spins och sticky wilds!
  • Mega Moolah av Microgaming – Ett av de spelen man ser överallt. Denna spelautomaten har en progressiv jackpott som kan ge utbetalningar som ändrar ditt liv. Desto mer folk spelar, ju mer landar i jackpotten. Oavsett vad så får du som minst 1 000 000 i utbetalning.
  • Mega Fortune av NetEnt – Likt Mega Moolah så har denna spelautomaten också en progressiv jackpott som kan ge skyhöga utbetalningar. Denna utspelar sig på lyx och glamour och har gett många människor ett stort klirr i kassan.
  • Starburst av NetEntDenna spelautomaten är nog den populäraste som någonsin skapats. Med 10 vinstlinjer som kan betalas ut från båda håll och med coola funktioner som wilds och respins så finns det goda chanser till utbetalningar.
  • Book of Rah Deluxe av Novomatic – Denna spelautomat har ett väldigt snyggt egyptiskt tema och har chans att ge dig både 5 000x insatsen och free spins.
  • Forty Super Hot av EGT – En fruktig spelautomat som ger dig chansen att välja en av fyra mystiska jackpotts. Bakom dessa finns det olika bonusar i form av multiplikator eller myntbonus.
  • Zeus av WMS – Den grekiska guden slår ner hårt i denna spelautomaten. Här kan du förvänta dig stacked wilds, chans till 500x insatsen och även en chans att 100 free spins.
  • Cleopatra av IGT – Även denna spelautomaten har ett egyptiskt tema med 20 vinstlinjer. Du har chansen att få 15 free spins med en multiplikator på tre (du kan även få mer free spins i detta läge och få upp till 180 free spins totalt!) och om du har tur lyckas du få 1250x din insats.
  • Great Blue av Playtech – Denna spelautomaten har en hög varians med 25 vinstlinjer och stacked wilds. Du har även chansen att trigga 15 free spins och en multiplikator som kan uppgå till 15. Det högsta du kan vinna är 150 000x din insats!

De spelautomaterna vi har listat ovanför har ingen inbördes ordning.

Spela de spelautomaterna du njuter mest av

Även om vi har listat de spelautomaterna vi anser att man kan spela under året 2018 så är allting högst individuellt. Du ska alltid försöka hitta det spelet som du upplever som roligast. Detta gör att din spelupplevelse kommer konstant vara högre och du har en roligare stund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *